Inschrijving triathlon opent op 1 december:

Voor iedereen was de afgelopen periode een onzekere tijd. Op 23 augustus zou de 14e editie van de Triathlon Klazienaveen hebben plaats gevonden. Helaas is deze afgelast door de omstandigheden rondom het coronavirus. Maar niet getreurd! Op 11 juli 2021 vindt alsnog de 14e editie van de Triathlon van Klazienaveen plaats! De inschrijving voor deze triathlon opent al snel, namelijk op 1 december 2020. Wil je dus zeker zijn van een startplaats.

Ook in 2021 staat een bomvol programma klaar voor zowel de jonge deelnemers als de meer ervaren triatleten.

 

Peter van Dijk Kindertriathlon

Ook in 2021 zal de triathlon van Klazienaveen starten met de allerjongste deelnemers. De jeugd van 5 tot en met 12 jaar starten vanaf half 9 vanuit het Neptunusbad in Klazienaveen om vanuit daar te mogen proeven aan de het zwemmen, fietsen en hardlopen. Lijkt het jou leuk om mee te doen aan de Kindertriathlon? Kijk dan zeker hier voor meer informatie!

 

FID Halve Triathlon

Na de kinderen zal iets na half 11 gestart worden met onze langste afstand: de FID Halve Triathlon. Hierin moeten triatleten 1,9km zwemmen, 92km fietsen en 20,8km hardlopen. Neem een kijkje op onze Triathlon pagina voor meer informatie over de Halve Triathlon.

 

Sportlandgoed OD Triathlon

Aan het begin van de middag zal de Sportlandgoed Olympic Distance van start gaan. Hierin kunnen deelnemers naast individueel starten, ook in estafette vorm van start gaan. Neem een kijkje op onze Triathlon pagina voor meer informatie over de OD Triathlon.

 

Elektrotechniek Emmen Sprint Triathlon

Na de OD Triahtlon wordt gestart met de Elektrotechniek Emmen sprint triathlon. Net als bij de OD kunnen deelnemers hier alleen of in een estafettevorm meedoen. Lijkt de Sprint Triathlon iets voor jou of wil je hier meer  over weten? Kijk dan eens op deze pagina voor meer informatie.

 

JMS Techniek Teamtriathlon

Na de jongeren is het tijd voor de teams. Aankomend jaar zullen de 2e, 3e en 4e divisie Noord naar Klazienaveen komen om onderling te strijden in de JMS Techniek TeamTriathlon. Voor meer informatie over de teamcompetitie kun je hier klikken.

 

Gabinova Jeugdtriathlon

Ben jij tussen de 12 en 15 jaar oud en wil jij ook een flinke prestatie neerzetten? Of wil je een keer ervaren hoe het is om een triathlon te doen samen met je vrienden? Dan is de Gabinova Jeugdtriathlon echt iets voor jou! Wil je meer weten over onze Jeugdtriathlon, klik dan zeker hier!

 

NIEUW: Gabinova Familietriathlon

Uniek in Nederland! In 2021 gaan wij voor het eerst een familietriathlon organiseren. Wil jij graag samen met je vader, moeder, broer, zus, oom, tante, opa, oma, buurvrouw of buurman de triathlon ervaren? Dat kan dit jaar in Klazienaveen! Als team kun je op je eigen tempo een deel van de triathlon afleggen. Dit kun je als team helemaal volledig doen of elk zijn eigen stukje. Een leuke ervaring voor iedereen! Wil je meer weten over onze Familietriathlon, kijk dan eens op deze pagina.