Algemene informatie voor de toeschouwers van de Regiobank Heller & Heller Triathlon Klazienaveen.

Algemene informatie:

Op zaterdag 8 juli en zondag 9 juli 2022 organiseert de Stichting Triathlon Klazienaveen voor de 16e keer de Triathlon van Klazienaveen. Dit jaar wordt de wedstrijd voor het eerst niet gehouden in het centrum van Klazienaveen maar op het industrieterrein Pollux waar we de voorgaande 2 jaren de teamtriathlon hebben georganiseerd. Lees eerst deze algemene informatie goed door, om vervolgens, bij parcoursen specifiek bij jouw wedstrijdonderdeel verder te kijken. Alle op de site gebruikte routekaarten kunnen worden gedownload als PDF (door op de afbeelding te klikken) zodat deze ook offline beschikbaar zijn.

 Starttijden zaterdag 8 juli:

10:15 uur Gabinova OD triathlon
09:30 uur FID derde (1/3) triathlon

 Starttijden zondag 9 juli:

10:00 - 14:40 uur Start series teamtriathlon
16:00 uur EME sprint triathlon

Parkeerinformatie:

De wedstrijdlocatie bevindt zich op de Pollux en bedrijventerrein A37 ten noorden van Klazienaveen.

Atleten kunnen parkeren op de Edisonstraat, de Morsestraat en de Newtonstraat te Emmen. Hier is voldoende ruimte aanwezig om de auto te parkeren. We verzoeken je om de verkeersregels in acht te nemen en de instructies van de verkeersregelaar op te volgen.

Aanrijden naar de parkeerplaatsen kan alleen via de N862. Deelnemers komend vanaf de A37 kunnen afrit 6 Klazienaveen nemen. Bij de rotondes lang de A37 volgt men de borden richting Emmen. Bij de rotonde bij het truckerscentrum gaat met linksaf het industrieterrein op. Deelnemers komend vanuit het noorden kunnen het beste de rondweg van Emmen nemen om vervolgens de N862 richting Klazienaveen te nemen. Bij de verkeerslichten te Nieuw-Dordrecht gaat u rechtdoor. Bij de eerstvolgende rotonde gaat u vervolgens rechtsaf, de Edisonstraat.

Adres parkeerplaatsen:

  • Edisonstraat
  • Morsestraat
  • Newtonstraat

Aanrijroute parkeren triathlon Klazienaveen

Verzorgingsposten en coachpost:

Tijdens de Triathlon Klazienaveen worden de atleten natuurlijk goed verzorgd. Hierbij hebben wij de medewerking van vele vrijwilligers van verschillende verenigingen uit Klazienaveen en omstreken.

Op het loopparcours en bij de finish is een verzorgingspost ingericht, waar de atleten worden voorzien van water, sportdrank, cola, gels, fruit en verfrissende sponsen.

De sportdrank, repen en gels zijn van sportvoedingwebshop.com

Kijk voor meer informatie op de pagina "Parcoursen"

Finish:

De finish van de Triathlon Klazienaveen bereik je wanneer je via de rode loper eindigt onder onze finishboog. Na de finish word je opgevangen door onze vrijwilligers die met drankjes en fruit voor je klaar staan. Natuurlijk ligt er ook een mooie herinnering voor je klaar.

Uitslagen:

De uitslagen zullen wij publiceren op onze website.

Huldigingen:

Gedurende de dag zullen de huldigingen zo spoedig mogelijk na de finish van de 3e atleet op de afstand plaatsvinden. Dit moet echter niet samenvallen met de finish van de winnaar van een andere afstand. Dan zal de huldiging worden uitgesteld tot na deze finish.

Tijd Huldiging
8 juli, 14:15 uur Prijsuitreiking OD triathlon
8 juli, 19:15 uur Prijsuitreiking Derde (1/3) triathlon
9 juli, 18:45 uur Prijsuitreiking Sprint triahtlon