Beste deelnemers, vrijwilliger, sponsoren en andere lezers,

Op 11 juli 2021 zou de triathlon van Klazienaveen weer plaatsvinden. Het bestuur van Stichting Triathlon Klazienaveen heeft de afgelopen maanden hard gewerkt om te zorgen dat de 14e editie Triathlon Klazienaveen door zou kunnen gaan. Afgelopen weken is gebleken dat een triathlon zoals we gewoonlijk organiseren niet door kan aan. Echter komen wij met een alternatief op dezelfde datum! Lees dit bericht voor meer informatie.

Het bestuur van Stichting Triathlon Klazienaveen wil al haar sponsoren en vrijwilligers bedanken voor de inzet van afgelopen jaren. Wij zijn trots dat we met jullie hulp de afgelopen jaren een schitterend evenement hebben kunnen neerzetten. We hopen ook voor de komende jaren om samen met jullie een schitterend evenement neer te zetten. Nogmaals bedankt!

 

Annulering Triathlon Klazienaveen 2021:

Het oorspronkelijke plan was om op 11 juli 2021 een triathlon te organiseren in Klazienaveen. Met de huidige aangekondigde versoepelingen die het kabinet afgelopen week bekend heeft gemaakt, achten wij het niet mogelijk om op een verantwoorde en veilige manier een evenement in het centrum van Klazienaveen te organiseren. Daarom hebben wij de beslissing moeten maken om het oorspronkelijke idee te laten varen. Wel hebben wij de intentie om een kleiner alternatief aan te bieden. Over dit alternatief lees je later in de nieuwsbrief meer.

Als gevolg van de annulering zullen wij de inschrijfgelden van alle deelnemers terugstorten. Dit houdt in dat het inschrijfbedrag minus de administratiekosten van de NTB wordt teruggestort. Bij vragen kun je contact opnemen met inschrijvingen@triathlonklazienaveen.nl.

Alternatieve Triathlon Klazienaveen:

Op zaterdag 10 juli en op zondag 11 juli zal Stichting Triathlon Klazienaveen een alternatieve Triathlon Klazienaveen organiseren. Deze triathlon zal plaats vinden op een locatie zonder publiek. Wij doen ons best om dit evenement door te laten gaan, maar we zijn daarin afhankelijk van de COVID-19 maatregelen die op dat moment van toepassing zijn. De alternatieve triathlon zal bestaan uit de volgende onderdelen:
  • Zaterdag 10 juli: Regionale triathlon Klazienaveen
  • Zondag 11 juli: Teamcompetitie
  • Zondag 29 augustus: Alternatieve kindertriathlon Klazienaveen

10 juli 2021 – Regionale triathlon

Op zaterdag 10 juli staat de regionale triathlon van Klazienaveen op het programma voor deelnemers uit de regio. Er zal gestart worden op de Sprint Triathlon en de Kwart Triathlon. Het programma en het parcours zal binnenkort bekend gemaakt worden via deze website.

Voor de regionale triathlon zijn de volgende inschrijfgelden van toepassing:

Afstand Inschrijfgeld
Sprint Triathlon €15,-*
Kwart Triathlon €25,-*

*Mocht dit evenement worden geannuleerd vanwege COVID-19, dan zal het volledige bedrag teruggestort worden.

11 juli 2021 – Teamcompetitie

Op zondag 11 juli staan de teamcompetities op het programma. De teamcompetities gaan op hetzelfde parcours als de regionale triathlon de sprint triathlon afwerken. Meer informatie over de teamcompetities verschijnt binnenkort op deze website.

29 augustus – Kindertriathlon

De jongste deelnemers worden zeker niet vergeten. Op zondag 29 augustus staat voor de kinderen tot en met 12 jaar een leuk programma klaar. Kinderen kunnen op een kleinschalige manier kennis maken met de triathlonsport. Binnenkort verschijnt er meer informatie over de kindertriathlon op deze website.

 

Met dit programma hopen wij een mooi evenement neer te kunnen zetten voor de sporters. We hopen je op een van de wedstrijddagen te zien in Klazienaveen.