Het is zover! De inschrijving voor de triathlon op 10 juli 2022 zijn geopend!

De komende tijd zullen wij onze website gaan updaten met de juiste informatie. Maar wil je alvast een sneak preview hebben van het programma, lees dan vooral verder! Wil je je alvast inschrijven? Ga dan naar de NTB website.

Kindertriathlon

Zoals bij ons al een aantal jaar gebruikelijk is mogen kinderen van 5 tot en met 12 jaar het startsein van een geweldige dag geven. Met een mooi parcours startend vanuit het Neptunusbad kunnen de aller jongsten strijden voor de beker van onze triathlon! Binnenkort volgt er meer informatie over onze Kindertriathlon. Houdt onze socials en website in de gaten.

 

Halve Triathlon

Ook de Halve Triathlon staat dit jaar weer op het programma. Triathleten zwemmen 1.9 km, fietsen 92 km en lopen 20.8 km. Wil jij meedoen? We streven er na de inschrijving op 1 december 2021 te openen. Meer informatie volgt binnenkort op onze website en socials.

 

OD Triathlon

Traditioneel staat ook de Olympic Distance weer op het programma. Hierin kunnen deelnemers naast individueel starten, ook in estafette vorm van start gaan. Meer informatie volgt binnenkort!

 

Sprint Triathlon

Ben je wat minder ervaren of houd je meer van de korte afstand? Dan is de Sprint Triathlon wat voor jou! Net als bij de OD kunnen deelnemers hier alleen of in een estafettevorm meedoen. Meer informatie volgt ook hier binnenkort!