Canadese blokhutten

Overnachten bij het Sportlandgoed kan op de camping of in de knusse Canadese Blokhutten, geniet van de rust en de natuur en de vele activiteiten!. Tijdens je verblijf in een Canadese blokhut op het recreatiepark kun je genieten de natuur en rust.

De Canadese blokhutten zijn van alle gemakken voorzien. Iedere blokhut beschikt over zijn eigen sanitair. Dit betekent dat je douche en toilet volledig voor jezelf hebt. Daarnaast is er een woonruimte waar je gezellig met elkaar wat kunt drinken en napraten. Uiteraard zijn de blokhutten verwarmd.

Alle blokhutten zijn voorzien van een koelkast, er zijn echter geen kookfaciliteiten aanwezig. Ook zijn er geen borden of bestek aanwezig in de Blokhut. Voor een heerlijk uitgebreid diner of patat met een snack kunt u uiteraard terecht bij het gezellige restaurant.

Alle blokhutten zijn uitgerust met een 2-persoons stapelbed. De bedden zijn 160 cm bij 210 cm, inclusief bedlinnen. Wel is het handig om zelf handdoeken mee te nemen.

Camping Sportlandgoed

Kamperen kan op de ruim opgezette camping in Zwartemeer op korte afstand van de wedstrijdlocatie. Op de camping kun je genieten van de rust of je verblijf op de camping combineren met de vele activiteiten die Sportlandgoed biedt.

De camping is geopend april tot en met oktober. Er zijn 80 vrije standplaatsen op de camping en er is dus ruimte genoeg voor je tent, caravan en camper. De camping ligt vlakbij de wedstrijdlocatie in Klazienaveen, maar ook vlak bij Emmen in Drenthe, dus voor een leuk weekend of week ertussenuit op de camping zit je op de goede plek.

Op de camping in Zwartemeer ontbreekt het je aan niks. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een zorgeloze vakantie, een weekendje weg of gewoon een leuke nacht. Drenthe ten top: heel veel natuur en vrijheid, een gevoel van écht vakantie. Je kunt gebruik maken van alle faciliteiten op de camping:

  • Stroomvoorzieningen
  • Watertappunten
  • Ruim en goed onderhouden sanitair met vloerverwarming
  • Sanitair geschikt voor gehandicapten en kleine kinderen
  • Afstortplaats
  • Verharde parkeerplaatsen

Voor contact: 0591-314654, info@sportlandgoed.nl, www.sportlandgoed.nl