Triathlon Klazienaveen is op zoek naar nieuwe bestuursleden en coördinatoren

Ondanks de afgelasting van de triathlon van dit jaar door het coronavirus gaan de voorbereidingen voor de triathlon van 2021 gewoon door. Helaas betekent dit ook dat we in het bestuur en onze coördinatorengroep afscheid moeten nemen van enkele zeer gewaardeerde vrijwilligers en we zullen dus ons best moeten doen om deze plaatsen weer op te vullen.

Daarom zijn we met ingang van heden op zoek naar een:

  • Penningmeester – De penningmeester draagt zorg voor het bijhouden van alle betalingen, opstellen van de begroting, begeleiden van het aanvragen van de subsidies, versturen van de facturen aan de sponsoren.

  • PR Functionaris – De PR Functionaris verzorgd het bijhouden van de facebookpagina en andere social media, het maken van nieuwsberichten voor de website, het mede-ontwerpen van de nieuwsbrieven, mede-ontwerpen van de inhoud van de website en de app. Het is handig wanneer de PR Functionaris enige binding heeft met de triathlon-wereld. Op de wedstrijddag is de PR Functionaris het aanspreekpunt voor de media.
  • Coördinator Verzorging – deze coördinator zorgt dat de 3 verzorgingsposten op het loopparcours en de verzorgingspost op het fietsparcours zijn voorzien van de juiste materialen en de juiste instructies. De coördinator doet hiervoor zelf de bestellingen bij de sponsorcommissie In samenwerking met de coördinator vrijwilligers zorgt hij/zij ook voor de juiste bemanning op de posten.
  • Coördinator tassentent – tijdens de triathlonwedstrijd mogen de tassen niet in de wisselzone staan en worden deze ingeleverd in een speciale tassentent. Om dit alles ordelijk te laten verlopen zijn wij op zoek naar een coördinator tassentent. Je zult er met meerdere vrijwilligers voor zorgen dat de tassen netjes worden weggelegd, zodat ze snel weer terug kunnen worden gevonden (op nummer). Jij zult hiervoor een systeem gaan bedenken in overleg met het bestuur.

  • Natuurlijk kunnen we altijd extra bestuursleden en coördinatoren gebruiken

Heb je interesse in 1 van deze functies, neem dan contact op met Rob Doornbos – voorzitter@triathlonklazienaveen.nl

We hopen op veel reacties.

Het bestuur triathlon Klazienaveen.