Klazienaveen ligt vlak aan de A37 en is hierdoor vanuit alle delen van Nederland makkelijk te bereiken.

Uit de richting Zwolle neemt u op de A37 afrit 6 - Emmen Oost en vervolgens op de rotonde de eerste afslag richting Klazienaveen. De volgende rotonde houdt u rechts aan, waarna u Klazienaveen binnen rijdt en de parkeerroute volgt.

Vanuit Duitsland neemt u op de A37 afrit 6 - Emmen Oost en vervolgens op de rotonde de derde afslag richting Klazienaveen. De volgende rotonde houdt u rechts aan, waarna u Klazienaveen binnen rijdt en de parkeerroute volgt.

Aanrijroute-triathlon

Parkeerinformatie:

De wedstrijdlocatie bevindt zich rondom het Esdalcollege in Klazienaveen: Van Echtenstraat 22, 7891 LM Klazienaveen.

Om atleten en omwonenden zo weinig mogelijk overlast te bezorgen van aankomende en vertrekkende atleten is er een speciale parkeerroute. Deze staat met pijlen aangegeven zodra u Klazienaveen binnenkomt. Er zijn parkeerplaatsen beschikbaar op het marktplein nabij het Esdal College, de Voeghoutenstraat en aan de Schoorstraat. Op bijgaande kaart de route vanaf de parkeerplaatsen naar het Wedstrijdsecretariaat.

Het laden en lossen van teamtenten kan nabij het finishgebied. Het makkelijkste is om de borden van de parkeerroute te volgen en daarna te navigeren naar Omloop 8. Na het laden en lossen kunnen de voertuigen op onderstaande parkeerplaatsen geparkeerd worden.

Adres parkeerplaatsen:

  • P1 Van Echtenstraat 22: Wedstrijdsecretariaat, voornamelijk voor laden en lossen
  • P2 Voeghoutenstraat: Stellingstraat Zuidzijde 4, 7891 JA Klazienaveen
  • P3 Schoorstraat: Lange Spruitstraat 73, 7891 JZ Klazienaveen

Aanrijroute Wedstrijdsecretariaat